GroupM globalt

GroupM er verdens største mediegruppering. Vår størrelse gir oss muligheten til å investere i den beste teknologien og utvikle den beste kompetansen, samt forhandle de beste medieavtalene.

GroupM er en del av WPP, som er verdens største kommunikasjonsnettverk. Med mer enn 20 000 ansatte fordelt på 400 kontorer i 81 land, har GroupM en solid global forankring. Vi har dedikerte team over hele verden som jobber med å formidle ny kunnskap og best practice. 

Vi bruker vår globale størrelse til å foreta omfattende investeringer i ny kompetanse og ny teknologi. Mange av våre viktigste samarbeidspartnere er globale medier og teknologileverandører. 

Vår ledelse kjennetegnes av noen av bransjens mest visjonære ledere.

Irwin Gotlieb, Chairman

Irwin Gotlieb er Chairman i GroupM. Han har jobbet for WPP siden 1999. Han startet som Chairman og CEO i Mindshare Worldwide, før han i 2003 flyttet på seg internt i gruppen. Han var tidligere konsernsjef for MediaVest Worldwide, et selskap som han grunnla i 1993. Irwin har æren av å ha blitt Adweek/Mediaweek All Star hele tre ganger og har mottok President’s Award i 1997.

Kelly Clark, CEO

Kelly Clark har vært CEO i GroupM Global siden september 2016. Han har lang fartstid i GroupM over hele verden, sist som CEO for GroupM Nord-Amerika. Han har også tidligere ledet flere av GroupM sine byråer verden over. 

 

 

Rob Norman, Chief Digital Officer

Vår CDO sitter i styret i WPP Digital og er medlem av Board of Governors på The Center for the Digital Future ved University of  Southern California. Han er medlem av styret i The Advertising Council og styrer et anerkjent stipendiatprogram på City College i New York. Rob Norman mottok en Media Maven av Advertising Age i 2007.

 

 

Våre byråer