[m]PLATFORM Services

[m]PLATFORM Services er en spesialistenhet med fokus på digitale plattformer, data og teknologi.

Ansvarlig
Anders Halfdansen
Kontakt
+47 948 11 498
Etablert
2015
Medarbeidere
25

[m]PLATFORM samler GroupM sine fagområder innenfor programmatiske kjøp, betalt søk og betalt annonsering i sosiale medier, samt optimalisering av innhold for organiske søk.

Vi sørger for at byråene og kundene er i forkant av den digitale utviklingen gjennom bruk av kompetanse og teknologi på tvers av plattformer. 

 

Våre tjenester og kompetanse er en integrert del av mediebyråenes rådgivning, og er forankret i et sterkt faglig nettverk. 

Dette sikrer at nye muligheter raskt kan identifiseres og implementeres på tvers av våre kunders aktiviteter.

 

Våre produkter og kompetanse er en integrert del av mediebyråenes rådgivning
Et globalt nettverk av spesialister

[m]PLATFORM er en global, regional og lokal spesialistorganisasjon med over 2 500 spesialister på tvers av 182 markeder. Vi har et nordisk team med over 100 spesialister og er lokalt tilstede i alle de nordiske markedene.

Vi jobber etter en datadrevet tilnærming som er forankret i kundenes forretningsmål. Tilgangen på teknologi og systemer er nøkkelen for at vi kan optimalisere kampanjer for maksimal effekt.

Performance på tvers av kanaler

Vi optimaliserer data og kjøp på tvers av digitale plattformer og formater, som annonsering i søk, video, annonsenettverk og sosiale medier. Dette gjør vi for å kunne levere de mest relevante målgruppene og generere de beste resultatene.

Våre byråer