Quisma

Vi er ditt digitale performancebyrå

Ansvarlig
Birgitte Vibe
Kontakt
+ 47 94 81 14 98
Etablert
2017
Antall medarbeidere
15
 
 
 
 
Vi leverer digital performance-marketing

Quisma er GroupMs nordiske performance-byrå. Vi finnes i hele Norden, og totalt er vi mer enn 200 spesialister på datadrevet og integrert performance.

Data er kjernen i performance-begrepet. Med utgangspunkt i databasert innsikt utfører vi en kontinuerlig optimalisering av kundenes digitale aktiviteter. Dette gjør vi ved å ta utgangspunkt i de beste resultatene og justere budsjettet deretter. Det betyr at vi konstant optimaliserer kundenes digitale aktiviteter for å maksimere den digitale investeringen. 

I Quisma rådgir og eksekverer vi kundenes enkelte kanaler. I tillegg tilbyr vi også en integrert løsning uavhengig av kanal. Med en helhetlig tilgang fokuserer vi på å skape en optimal synergi mellom kundenes digitale kanaler og aktiviteter. 

 

Skreddersydde digitale løsninger

Quisma gir deg direkte adgang til GroupMs digitale spesialistfunksjoner og medieintegrasjoner. Det betyr at vi har kompetanser som både er analytiske, tekniske og strategiske. 

Hver eneste kunde har sine unike behov når det kommer til digital performance. Derfor utvikler vi unike løsninger som optimaliseres mot hver eneste virksomhet. Vi vil være din personlige digitale sparringspartner, og spesialistene våre både rådgir og eksekverer på å få den digitale forretningen din til neste nivå – alt dette gjennom datadrevet performance-marketing. 

 

Vi skaper en solid marketinginnsats

I Quisma har vi et sterkt samarbeid med kolleger på tvers av Norden. Med erfaring og innsikt i de ulike markedene, har vi gode forutsetninger til å utføre en solid marketinginnsats. Både på et lokalt og på et større, nordisk plan.

 
Våre byråer